fbpx

Bebeluș de 2 luni găsit mort într-o locuință din Ploiești. Mama copilului are doar 15 ani

Bebeluș de 2 luni găsit mort într-o locuință din Ploiești. Mama copilului are doar 15 ani

Image
Image

 

Un copil de 2 luni a murit, marți, în condiții neclare, într-o locuință din Ploiești. Polițiștii Secției 4 au fost alertați de un bărbat, iar la fața locului au găsit, într-adevăr, trupul neînsuflețit al bebelușului, dar și pe mama acestuia, o fată de numai 15 ani.

 

Cazul ar fi avut loc într-o locuință de pe Rafinorilor, potrivit unor surse apropiate anchetei. Un vecin ar fi cel care a alertat autoritățile.

"La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că un copil în vârstă de 2 luni a decedat în locuința sa din municipiul Ploiești.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani, și copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la fața locului.

Cu ocazia examinării vizuale a trupului copilului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului", a precizat IJP Prahova în această dimineață.

IJP Prahova menționează că ancheta continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și act sexual cu un minor.

Potrivit unor informații pe surse, tatăl copilului decedat are 30 de ani.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.