Bilanțul furtunii care a lovit județul Prahova luni seară. ISU a anunțat lista localităților afectate

Furtuna de aseară a afectat puternic municipiul Ploiești, unde s-au înregistrat pagube ca urmare a prăbușirii unor arbori peste două autoturisme, a anunțat ISU Prahova.

"Un echipaj de pompieri s-a deplasat pe strada Cibinului, pentru a îndepărta o grindă din beton care amenința să se prăbușească peste trecători. Un alt copac a căzut pe fațada unui bloc la nivelul etajelor 2 și 3 de pe strada Soldat Erou Arhip Nicolae. Pe strada Veronica Micle, militarii au intervenit pentru a îndepărta o bucată de tablă. Și pe Aleea Școlii pompierii au acționat pentru a îndepărta izolația din polistiren de la un bloc".

Pompierii au acționat și în Valea Călugărească pentru a îndepărta un copac care s-a prăbușit pe partea carosabilă.

De asemenea, în localitatea Mizil, pe str. Mihail Kogălniceanu, un copac a rupt firele unui stâlp de alimentare cu energie electrică, provocând un incendiu la acoperișul unei locuințe. Probleme au fost și pe străzile Lt. Radu Nicolae, Mihai Bravu și Democrației din cauza a trei copaci căzuți pe partea carosabilă.

Citiți și:  Incendiu izbucnit din cauza furtunii, luni seară, la Mizil

Un alt copac a căzutpe DN1B, km 47, la limita cu județul Prahova iar pe DJ 100 C, între Fulga-Mizil, drumul a fost blocat de 2 stâlpi din beton care s-au prăbușit pe carosabil.

Citiți și:  Furtuna a făcut prăpăd, luni seară, în localităţile din estul judeţului

Pe DN1D, în satul Bărăitaru din comuna Drăgănești, un echipaj de pompieri a acționat pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.

Toți copaci au fost doborâți din cauza vântului puternic, aceștia blocând parțial sau total circulația. Cu ajutorul drujbelor, militarii au acționat pentru îndepărtarea lor.

Sursa foto: IJP Prahova

Image
Image
Image