fbpx

CA Ploiești a decis arestarea preventivă a unei buzoience urmărite internațional pentru fapte violente

Image
Image

O femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna buzoiană Verneşti, urmărită internaţional pentru trei infracţiuni comise în Austria, a fost prinsă de poliţişti pe raza comunei Breaza, a anunţat vineri Biroul de presă al IPJ Buzău. Femeia ar fi fost anchetată pentru vătămare corporală, vătămare corporală gravă şi rezistenţă faţă de autoritatea de stat. Se pare că aceasta ar fi atacat un polițist care încercase să intervină într-o ceartă conjugală. După fapta comisă, aceasta ar fi încercat să se ascundă în țară, la rude.

Poliţiştii au pus în executare mandatul de aducere emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi după ce persoanei în cauză i s-a adus la cunoştinţă semnalarea introdusă pe numele său în Sistemul Informatic Schengen, aceasta a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, unde a fost prezentată procurorului competent pentru soluţionarea cauzei, fiind dispusă reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, au precizat reprezentanții IJP Buzău.

"Buzoianca a fost prezentată Curţii de Apel Ploieşti cu propunere de arestare preventivă în vederea predării către autorităţile judiciare din Austria, iar instanţa de judecată a emis împotriva acesteia un mandat de arestare preventivă prin care s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 15 zile", a precizat IPJ Buzău, în informarea referitoare la acest caz.

Femeia a fost dusă în Arestul IJP Buzău.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.