Cad pietre pe DN 1, la Bușteni! Un autoturism a fost avariat

IJP Prahova a anunțat duminică, în jurul orei 11.30, că traficul este îngreunat pe DN 1, la km 132, în zona localității Bușteni, unde se desprind și cad bucăți din zidul consolidat. Poliția precizează că a fost informată Secția Drumuri Naționale Ploiești, echipajele fiind așteptate să intervină pentru remedierea problemei.

O alertă în acest sens a fost emisă și de Infotrafic, care precizează că, din cauza căderilor de pietre, un autoturism a fost avariat: "Precizăm că, la kilometrul 132 (localitatea Buşteni), pe sensul către Ploieşti cad pietre pe partea carosabilă. În această zonă au fost montate jaloane pentru a putea fi ocolită, iar traficul să se poată desfășura în ambele sensuri. Un autoturism a fost avariat."

Potrivit IJP Prahova, nicio persoană nu a fost rănită.

Infotrafic a mai anunțat că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni, unde s-au format coloane în mişcare, pe sensul de coborâre spre Ploieşti. Valori în creştere se întâlnesc şi pe raza staţiunii Azuga, pe sensul de coborâre.

"Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie sporită, să nu efectueze depăşiri riscante, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren pentru dirijare şi să aibă în vedere că pentru evitarea aglomeraţiei pot folosi ruta alternativă DN 1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti", au transmis polițiștii de la Infotrafic.  

Sursa foto: IJP Prahova

 

Image
Image
Image