Cadavru descoperit pe malul unui râu, în Prahova. Victima, un bărbat dat dispărut din decembrie

Cadavru descoperit pe malul unui râu, în Prahova. Victima, un bărbat dat dispărut din decembrie

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit, în weekend, pe malul Cricovului Sărat. Cadavrul a fost găsit duminică, a anunțat IJP Prahova, menționând că victima, în vârstă de 72 de ani,era data dispărută de la finalul anului trecut.

“La data de 21 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe malul  drept al râului Cricovului Sărat, într-o zonă cu vegetație uscată, a fost depistat cadavrul unei persoane. În urma activităților desfășurate de echipa de cercetare, s-a stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 72 de ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii decembrie 2020. (…) Pentru depistarea persoanei a cărei plecare voluntară a fost sesizată la data de 17 decembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Prahova au desfășurat o serie de activități specifice încă din momentul înregistrării sesizării, inclusiv prin utilizarea unui câine de urmă.”, a anunțat IJP Prahova.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, pentru efectuarea necropsiei. Din primele informații, nu există urme vizibile de violență, dar, conform procedurii valabile în astfel de cazuri, în cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă și se fac cercetări pentru stabilirea exacta a circumstanțelor în care a survenit decesul.

 

 

Foto cu caracter ilustrativ

Image
Image
Image