Cadavrul în descompunere al unui bărbat a fost descoperit de doi turiști, în Bucegi. Ce au găsit salvamontiștii asupra victimei

Salvamontiștii din Sinaia au intervenit, duminică, în Bucegi, după ce doi turiști au anunțat, prin 112, că în zona Valea Zadelor au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat.

Inițial, a fost solicitată intervenția unui elicopter Smurd, pentru recuperarea cadavrului. Ulterior, însă, salvatorii au renunțat această variantă și au coborât trupul victimei, de pe munte, cu echipamentul propriu.

Salvamontiștii au anunțat că persoana găsită decedată nu este identificată, dar cadavrul, aflat deja în descompunere, părea să aparțină unui bărbat cu vârsta peste 60 de ani. Asupra acestuia au fost găsite pastile, dar și votcă, precum și un bilet de tren pe ruta Carei (jud. Satu Mare) - Sinaia.

În imaginile postate de salvatori pe Facebook, în speranța că victima va fi recunoscută de cineva, se vede că bărbatul purta bocanci negri, geacă bleumarin și pantaloni albaștri, de fâș.

Sursa foto: Salvamont Sinaia

 

 

Image
Image
Image