UPDATE. Carambol pe DN1, în zona Posada. Cinci mașini implicate în accident, unul dintre șoferi fiind rănit

accident posada carambol dn1
Sursa foto: captură video INFO TRAFIC PRAHOVA
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat de 45 de ani care a intrat pe contrasens, pe DN1, la Posada, a provocat un accident în care au fost implicate nu mai puțin de cinci mașini. Autoturismele au fost proiectate unele în altele.

 

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, în timp ce se deplasa pe Drumul Național 1, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care circula pe sensul opus de deplasare, condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani, a anunțat Poliția. 

"În urma impactului acestor două autoturisme, cel condus de bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost proiectat în alte două autoturisme conduse de doi bărbați cu vârstele de 32, respectiv 61 de ani. 

Ulterior, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost proiectat într-un altul, condus de un alt bărbat în vârstă de 29 de ani. 

În urma coliziunilor, un pasager în vârstă de 55 de ani a suferit vătămări corporale, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a mai precizat sursa citată.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negativeȚ. 

La acest moment (12.30), traficul rutier este dirijat de polițiști. La fața locului au loc verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

UPDATE. Începând cu ora 13.20, în zonă se circulă în condiții normale.

 

 

Image