Cazul Adrian Kreiner. Bărbatului din Dolj ridicat şi dus la audieri a fost eliberat: ”nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă”

Adrian Kreiner Sibiu
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Anchetatorii au stabilit că, în cazul bărbatului din Dolj dus la audieri în cazul crimei de la Sibiu, ”nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă”. Ei au menţionat că existau date că bărbatul ar fi unul dintre cei trei suspecţi, el fiind indicat şi de mai mulţi martori din dosar.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a anunţat, vineri, că, în continuarea activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în baza unui mandat de aducere, un bărbat din judeţul Dolj a fost dus, joi seară, la sediul I.P.J. Sibiu. 

”Cu privire la acest bărbat existau date şi indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecţi de comiterea  infracţiunilor de omor şi tâlhărie calificată săvârşite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulţi martori din dosar. Din verificările efectuate până la această dată, precum şi în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă faţă de acesta. Continuăm cercetările în vederea coroborării  tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situaţia de fapt şi natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu”, au transmis poliţiştii, potrivit News.ro.

Cercetările în acest dosar continuă.

Procurorii din Sibiu anunţau că acei trei bărbaţi suspectaţi că l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner au fost identificaţi, ei fiind din judeţul Dolj. Anchetatorii arătau că există posibilitatea ca ei să fi ieşit din ţară. Bărbatul de 44 de ani din judeţul Timiş, suspectat că a ajutat cei trei suspecţi în cazul crimei de la Sibiu, a fost reţinut pentru 24 de ore. El i-ar fi transportat şi găzduit pe cei trei bărbaţi din judeţul Dolj care ar fi comis fapta, iar pe unul dintre ei l-ar fi ajutat să părăsească ţara. 

Image