fbpx

CERTIFICATE FALSE | Un centru de vaccinare și patru cabinete medicale din Prahova, vizate de percheziții

CERTIFICATE FALSE | Un centru de vaccinare și patru cabinete medicale din Prahova, vizate de percheziții

Poliția Prahova a transmis primele informații oficiale cu privire la perchezițiile derulate joi, în județ, într-un dosar referitor la eliberarea de certificate de vaccinare false.

 

“În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, efectuează 17 percheziții domiciliare, toate în județul Prahova, într-o cauză penală în care sunt efectuate cercetări în legătură modalitatea de eliberare a certificatelor de vaccinare anti Covid.

Activitatea vizează un centru de vaccinare și patru cabinete medicale individuale, printre persoanele implicate fiind și personal medical din cadrul acestor entități”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

35 de persoane audiate cu privire la eliberarea de certificate false de vaccinare

Faptele urmărite penal sunt de luare de mită, dare de mită, trafic de influență, cumpărare de influență, fals informatic și uz de fals. Cu această ocazie vor fi puse in executare 35 de mandate de aducere emise pe numele suspecților, au mai precizat IJP Prahova și IGPR.

La activitatea menționată participă polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Judeţean Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.