fbpx

Cinci oameni au murit după ce au băut alcool metilic în loc de vodcă, într-un bar din Comarnic. Patronul, judecat de patru ani

Image
Image

Patronul unui bar din Comarnic este judecat pentru omor calificat după ce le-ar fi vândut unor clienți de-ai săi alcool metilic în loc de votcă. Din 2015, instanța nu a dat o hotărâre definitivă în acest dosar.

Cei cinci oameni au murit la câteva ore după ce au băut din otravă. Cârciumarul, care deținea mai multe baruri pe Valea Prahovei, a fost trimis în judecată în 2015. Judecătoria Sinaia l-a condamnat la cinci ani de închisoare și plata unor daune către familiile celor decedați, dar niciuna dintre părțile implicate în dosar nu a fost mulțumită de sentință și hotărârea a fost atacată la instanța superioară.

Judecătorii ploieșteni au decis ca individul să fie judecat pentru omor calificat, iar procesul încă este pe rol. Rudele victimelor cer acum pedepsirea patronului de bar, iar trei dintre cele cinci familii solicită şi plata unor daune în valoare de 100.000 de lei pentru fiecare persoană omorâtă de otrava vândută la barul din Comarnic.

Citiți mai multe pe adevarul.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.