Clipe de groază într-o piață din Ploiești. Cetățenii și comercianții, amenințați cu cuțitul de doi indivizi

Doi ploieșteni au băgat spaima în oamenii care se aflau, vineri seară, în Piața Malu Roșu din Ploiești. Aceștia i-au amenințat cu cuțitul pe clienți, vânzători și pe paznic, cel care a și anunțat echipajul Poliției Locale care patrula în zonă.

"În data de 04 octombrie 2019, în jurul orelor 18:15, un echipaj auto a fost sesizat de paznicul Pieței Malu Roșu despre faptul că a fost amenințat cu cuțitul, atât el cât și cetățenii din piață, de către două persoane care au părăsit zona cu puțin timp în urmă. Procedând la verificarea zonei imediat apropiate, polițiștii locali au depistat și interceptat persoanele în cauză, numiții P.A.T., în vârstă de 33 de ani și P.F.A., în vârstă de 49 de ani, ambii domiciliați în Ploiești. În urma controlului corporal, s-au găsit asupra numitului P.A.T. două cuțite tip briceag (aprox. 25 – 30 cm)", a informat, luni, Poliția Locală Ploiești.

La fața locului au fost trimise și două echipaje din cadrul Secției nr. 2 Poliție. Persoanele depistate de polițiștii locali se manifestau violent, fiind încătușate și transportate la secția de poliție, unde au fost predate agenților, în vederea continuării cercetărilor.

 

 

 

Image
Image
Image
Image