Tragedie la Gura Vitioarei! Un copil de 5 ani a fost găsit spânzurat de leagănul din curtea locuinței

Un băiețel de numai 5 ani a murit, sâmbătă după-amiază, la Gura Vitioarei, în timp ce se juca în curtea casei. Micuțul se dădea, se pare, într-un leagăn agățat de creanga unui copac când, nu se știe deocamdată cum, ar fi rămas agățat în leagăn și s-ar fi spânzurat.

Se pare că familia era acasă în momentul producerii tragediei, dar micuțul nu ar fi fost supravegheat în timpul jocului și așa s-ar fi produs nenorocirea.

Trupul acestuia ar fi fost găsit în jurul orei 16.30. Imediat a fost chemată Ambulanța, însă manevrele de resuscitare realizate de medici au rămas fără rezultat.

Poliția a confirmat incidentul, pentru Telegrama, menționând că în acest caz a fost deschis dosar penal de moarte suspectă, iar principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este că băiețelul s-ar fi spânzurat accidental. Cercetările în acest caz sunt însă abia la început.

Potrivit APH, leagănul care i-a adus moartea copilului ar fi fost, de fapt, o improvizație, fiind confecționat dintr-o șufă. 

Primarul interimar al comunei, Gheorghe Stănescu, a declarat, pentru sursa citată, că băiețelul provenea dintr-o familia cu șase copii, el fiind penultimul dintre frați. Aceștia aveau o situație financiară precară, dar erau cunoscuți drept oameni liniștiți și muncitori. Edilul a anunțat că va sprijini financiar familia și se va asigura că părinții și frații băiatului vor beneficia și de consiliere prihologică.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image