fbpx

Copil dispărut în timp ce se afla în vizită la o rudă din Ploiești. Semnalmentele băiatului // UPDATE - Unde a fost găsit minorul

Image
Image

Poliția Prahova cere ajutorul populației pentru găsirea unui băiat în vârstă de 13 ani a cărui dispariţie a fost semnalată în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Adolescentul se numește Petrișor Pavel și este din Tecuci. Potrivit informațiilor furnizate de IJP Prahova, acesta se afla în vizită la o rudă de-a sa din Ploiești. Băiatul ar fi plecat de la domiciliul acesteia sâmbătă, în jurul orei 18.30, și nu a mai revenit. Familia a alertat autoritățile azi-noapte, în jurul orei 2.00.

Băiatul are 1,45 metri înălțime, aproximativ 56 de kilograme, ten măsliniu, păr negru tuns scurt, ochi verzi.

Ca semne particulare are o aluniță pe obrazul stâng și pete pe frunte.

La momentul plecării, adolescentul purta pantaloni de trening de culoare neagră cu două dungi de culoare roșie pe lateral, având aplicată inscripția “Suprem”, un tricou alb și era încălțat cu teniși de culoare roșu cu alb.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE - IJP Prahova a anunțat că minorul a fost găsit duminică dimineață, pe raza municipiului Tecuci, și nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Sursa foto: IJP Prahova

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.