fbpx

Cum a ajuns nea Costică, un prahovean de 80 de ani, să facă echipă cu Poliția la organizarea unui flagrant

Cum a ajuns nea Costică, un prahovean de 80 de ani, să facă echipă cu Poliția la organizarea unui flagrant

Image
Image

Cazul prahoveanului de 80 de ani, din Slănic, care a reușit să dea pe mâna Poliției un hoț ce a încercat să-l lase fără aproape 7.000 de lei, a fost relatat și de reprezentanții Poliției Române. “Fii ca nea Costică!” îndeamnă aceștia, dând exemplu prezența de spirit a bătrânului care mai fusese păcălit, printr-o metodă similară, cu vreo doi ani în urmă, și care iată că și-a învățat lecția și a ajuns, acum să pună la cale un adevărat flagrant.

Poliția Română a furnizat, într-o postare pe pagina de Facebook a instituției, detalii despre evenimentele derulate ieri și încheiate cu prinderea hoțului și recuperarea prejudiciului. Totul datorită unui bătrân de 80 de ani, din Slănic, pățit acum câțiva ani, dar suficient de șiret astăzi încât să facă echipă cu polițiștii și să pună la cale un flagrant.

“Ce i-a copt-o nea Costică.

Povestire demnă de citit, așa că acordați-i un moment din timpul vostru.

Se întâmpla ieri, pe când nea Costică, la splendida vârstă de 80 de ani, se plimba prin oraș cu diverse lucruri de rezolvat.

Și cum mergea pe stradă… aude: - Nu vrei nene niște oale? Le dau la un preț bun!

Cum memoria nu îl înșală, și-a adus aminte că a fost păcălit cu 2 ani în urmă prin aceeași metodă.

Foarte perspicace, nea Costică: - Ba da nepoate! Dar nu am bani la mine, trebuie să iau de acasă!

S-a urcat în mașina proprie și a pornit către casă cu individul după el, doar că pe traseu: - Alo, Poliția! Cum facem să prindem un hoț!

Colegii noștri din Prahova s-au mobilizat și au supravegheat traseul celor doi, precum și locuința lui nea Costică.

Ce se credea s-a și întâmplat. Individul a intrat în casă și a furat toții bani pe care îi avea personajul principal al povestirii noastre…6.800 de lei.

Acum continuarea o cunoașteți, nu?

Banii au fost recuperații, iar individul a fost reținut.

Fii ca nea Costică!” au scris reprezentanții Poliției Române pe rețelele de socializare, după ce au aflat povestea partenerului lor din Prahova.

Inspectoratul Județean de Poliție a anunțat, acum câteva ore, că bărbatul care a încercat să-l păcălească pe prahoveanul de 80 de ani este din Arad, are 42 de ani, și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: IJP Prahova

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.