fbpx

Cum se apără Cristian Boureanu după ce a rămas fără permis, pe DN1, la Comarnic: “Eu mănânc de post”

Cum se apără Cristian Boureanu după ce a rămas fără permis, pe DN1, la Comarnic: “Eu mănânc de post”

Image
Image

Cristian Boureanu a făcut primele declarații după incidentul de miercuri după-amiază, când a fost testat de un echipaj rutier care acționa pe DN1, la Comarnic, rezultatul arătând că acesta ar fi urcat băut la volan. Fostul deputat are altă explicație pentru această valoare indicată de aparat și se așteaptă ca testele de sânge recoltate la Sinaia să confirme varianta lui.

 

‘‘Ca răspuns la toate discuţiile apărute, este un fapt de viaţă. A fost chiar acceptat de Poliţia Rutieră şi de Institutul Mina Minovici până acum vreun an. Era după amiază la 16:30. Cei care mă cunosc în ultimii 20 de ani ştiu că eu dacă beau două degete de vin, nu mă mai urc la volan. Sunt cel mai bun client, din punctul acesta de vedere, al taximetriştilor şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când eram mai tânăr şi mai prost. Am fost oprit pentru alt motiv. Eu mănânc de post. Astăzi nu mâncasem absolut nimic. Tot aşa, cei care mă cunosc, ştiu că ţin fasting, câte 16-18 ore şi băusem doar apă. Aseară mâncând doar nişte legume şi fiind la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie.”, a declarat Cristian Boureanu, la Antena Stars.

‘‘Ca dovadă că nu am băut, m-am urcat cu poliţiştii din proprie iniţiativă, la cererea mea, şi am mers la spital, unde mi s-au recoltat probe biologice. Sper să iasă 0.0. Mi s-a spus că este foarte posibil la 0.11 să iasă 0.0. Nu eram inconştient, dacă ştiam că am băut, să mai pierd încă două ore să mă duc până la Sinaia, la spital, ca să îmi colecteze probe biologice. Se întâmplă, nu am făcut nimic grav. Asta este. Poliţiştii au fost foarte ok. Viaţa merge mai departe”, a mai declarat Cristian Boureanu.

IJP Prahova a anunțat, în cursul zilei de joi, că în cazul persoanei trase pe dreapta, pentru care etilotestul a indicat o valoare de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, a fost aplicată o amendă de 2.175 de lei. De asemenea, conducătorului auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce, pentru o perioadă de 150 de zile.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: Romania TV

 

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.