Cuplu din Ploiești cercetat de polițiști. Soțul lua lecții de șofat de la nevastă, într-o parcare publică

O femeie din Ploiești care își învăța soțul să conducă, într-o parcare publică din municipiu, a ajuns să fie cercetată de polițiștii care au întrerupt lecția ilegală de șoferie.

"Duminică dimineața, în timp ce patrulau în zona de vest a Ploieștiului, doi polițiști din cadrul Secției nr. 3 au observat un autoturism care efectua manevre repetate în interiorul unei parcări publice. Fiind legitimați, la volan a fost identificat un bărbat de 51 de ani, ocupantul din dreapta fiind însăși soția acestuia, în vârstă de 48 de ani. În fapt, se pare că femeia, proprietar al autovehiculului și posesor de permis de conducere, își asista soțul în efectuarea de manevre pentru a învăța să circule pe drumurile publice, acesta din urmă nedeținând permis pentru nicio categorie de vehicule", au transmis reprezentanții IJP Prahova.

Bărbatul este cercetat, în prezent, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, iar femeia pentru infracțiunea de încredințare a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

 

 

 

Image
Image
Image