fbpx

Dacă aveți date sau informații, anunțați la cea mai apropiată subunitate de poliție

Image
Image

La data de 07.09.2019, în jurul orelor 19:15, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Ploiești au fost sesizați în mod direct de despre faptul că numita Ioan Maria, în vârstă de 88 de ani, din municipiul Ploiești, ar fi plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.
Se pare că acesta ar fi plecat de la domiciliu în dimineța zilei de sâmbătă, 07.09.2019, în jurul orelor 10:00, la domiciliul uneia dintre fiicele sale, tot în municipiul Ploiești, și nu a mai ajuns.
Femeia are înălțimea de 1,55 m, 60 kg, constituție atletică, păr scurt alb și ochii căprui, ca semne particulare aceasta prezintă la ochiul drept, pe iris, o pată albă de mici dimensiuni.
La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o fustă de culoare maro cu dungi galbene, o bluză tip maiou de culoare galbenă din materal tricotat fără imprimeuri, fiind încălțată cu o pereche de papuci din material tip piele de culoare neagră.
Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să informeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Credit foto perol.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.