Decizie scandaloasă după ce o tânără a fost înjunghiată de iubit, la Șotrile. Agresorul, cercetat în libertate

O tânără de 18 ani a ajuns la spital, în weekend, după ce a fost tăiată în zona gâtului de concubinul său. Incidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în comuna Șotrile, potrivit jurnaliștilor de la ziarulincomod.ro, iar totul ar fi pornit de la o criză de gelozie a bărbatului. Fata și-a strâns lucrurile și a plecat la mama sa, dar bărbatul a venit după ea și ar fi atacat-o cu un briceag, potrivit informațiilor furnizate de Serviciul Județean de Ambulanță Prahova pentru sursa citată. Tânăra ar fi fost tăiată în zona gâtului și înțepată de mai multe ori la nivelul feței, înainte ca în apărarea ei să sară rudele.

Victima a fost transportată la spitalul din Câmpina, iar bărbatul reținut pentru 24 de ore, potrivit reprezentanților Poliției Prahova.

Dosarul a ajuns la Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. În plus, a fost emis ordin de protecție împotriva bărbatului care a agresat-o pe tânără.

Pe de altă parte, România TV a anunțat, luni, în jurul prânzului, că agresorul va fi cercetat în libertate. Procurorul de caz a apreciat că fapta tânărului nu poate fi încadrată la tentativă de omor, mai scrie sursa citată. 

 

Image
Image
Image