fbpx

Doi șoferi au rămas fără permis, la Ploiești, pentru că au condus agresiv

Doi șoferi au rămas fără permis, la Ploiești, pentru că au condus agresiv

Image
Image

Doi conducători auto au devenit pietoni pentru 30 de zile, după ce au fost sancționați, cu reținerea permisului, pentru că au condus agresiv. Unul dintre ei se dădea mare cu scârțâit de roți, în timp ce al doilea a fost surprins făcând drifturi pe Bd. Petrolului.

 

Cei doi au fost și-au dat în petic de față cu polițiștii, cel mai probabil fără să știe că au spectatori în uniformă.

„În noaptea de 2 august a.c., în jurul orei 22.45, polițiștii au depistat un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu, adoptând un comportament agresiv în conducere, prin patinarea excesivă în gol a roților motorii.

În aceeași noapte, în jurul orei 00.15, polițiștii au depistat tot un tânăr de 20 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, în timp ce conducea pe Bulevardul Petrolului, adoptând un comportament agresiv în conducere, prin realizarea intenționată a unui derapaj controlat al vehiculului”, a informat IJP Prahova, în cursul zilei de joi.

Fiecare dintre șoferi a primit câte o amendă de 580 de lei. Suplimentar, polițiștii le-au reținut permisele, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pe 30 de zile.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.