Doi adolescenți au fost împușcați în cap, cu un pistol cu bile, în fața unui liceu din Ploiești

Doi adolescenți au fost împușcați în cap, cu un pistol cu bile, în fața unui liceu din Ploiești

Incident deosebit de grav, marți după-amiază, în fața Liceului UCECOM "Spiru Haret" Ploiești.

Potrivit Ambulanței Prahova, doi adolescenți, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, au fost găsiți cu traumatisme cranio-cerebrale după ce ar fi fost împușcați cu un pistol cu bile.

La fața locului au fost trimise două echipaje SAJ Prahova, din care unul cu medic.

Deocamdată nu există informații despre starea victimelor.

La locul evenimentului au ajuns și polițiștii, care au început cercetările cu privire la acest incident. Liceul este o instituție de învățământ particulară care funcționează în zona de est a municipiului.

UPDATE - IJP Prahova a anunțat că polițiștii au fost sesizați în jurul orei 13.30, cu privire la faptul că "tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercație pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploiești, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile.

S-au acordat îngrijiri medicale la fața locului.

Exista indicii cu privire la identitatea autorilor, se continuă cercetările pentru depistarea lor".

Potrivit sursei citate, la fața locului se află o echipă complexă de polițiști, care efectuează cercetarea criminalistică a locului faptei.

UPDATE - Ambii pacienti au fost transportati la spital, pentru îngrijiri medicale. Potrivit SAJ Prahova, băiatul de 16 ani prezintă o contuzie latero-cervicală, acesta fiind dus la Spitalul de Pediatrie Ploiești. Cea de-a doua victimă, un băiat de 17 ani, cu traumatism cranian minor, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

 

Foto: Google Street View

 

Image
Image
Image
Image
Image