fbpx

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au furat un aparat profesional de curățare

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au furat un aparat profesional de curățare

Image
Image

Vineri, 24 noiembrie a.c., polițiștii din Boldești Scăeni au identificat și depistat doi bărbați cu vârstele de 23, respectiv 30 de ani, ambii din oraș, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, faptă comisă în urmă cu câteva zile.

Potrivit IJP Prahova, miecuri 16 noiembrie a.c., în jurul orei 14:30, cei doi bărbați ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din oraș de unde ar fi sustras un aparat profesional de curățare, valoarea acestuia fiind de 18.000 de lei.

În această dimineața, polițiștii au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la domiciliile celor doi bărbați, ocazie cu care a fost găsit aparatul, astfel prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 25 noiembrie a.c., să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto ilustrativ bihoreanul.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.