fbpx

Doi bărbați au fost reținuți la Ploiești și Câmpina, pentru furturi din societăți comerciale

Doi bărbați au fost reținuți la Ploiești și Câmpina, pentru furturi din societăți comerciale

Image
Image

Polițiștii Secției 3 Ploiești și cei ai Poliției Municipiului Câmpina au reținut, joi, doi bărbați bănuiți de mai multe furturi din societăți comerciale.

“La data de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au depistat și reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Din verificări s-a stabilit faptul că, în perioada 06-10 martie a.c., persoana bănuită de comiterea faptei ar fi sustras mai multe cutii de viteză și o scară metalică din cadrul unei societăți de profil, din municipiu.

Astfel, în vederea administrării probatoriului, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Ploiești, ieri, 16 martie a.c.,  au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost identificate și ridicate o parte din bunurile sustrase.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, au informat reprezentanții IJP Prahova.

Cu un caz similar s-au confruntat și polițiștii din Câmpina. De această dată, bănuitul este un bărbat de 36 de ani, din municipiu, care nu ar fi la prima abatere. “În fapt, la data de 15 martie a.c., în jurul orei 2.30, bărbatul ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale și ar fi sustras băuturi alcoolice. În baza investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpina. În urma verificărilor s-a constatat faptul că acesta ar mai fi comis și alte fapte de furt calificat”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

Și câmpineanul a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi va fi prezentat de asemenea procurorilor, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unor dosare penal deschise sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.