fbpx

Doi prahoveni sunt cercetați pentru furt. Au sustras telefoanele mobile ale unor tineri, acționând în parc și în mijloacele de transport

Doi prahoveni sunt cercetați pentru furt. Au sustras telefoanele mobile ale unor tineri, acționând în parc și în mijloacele de transport

Image
Image

O femeie din Ploiești și un bărbat din Râfov sunt cercetați pentru furt, în două cauze diferite, în care păgubiți au fost tineri de 19, respectiv 17 ani. În ambele cazuri, hoții au acționat în plină zi, în locuri publice.

 

Autorii celor două furturi, unul dintre ele comis în urmă cu mai multe săptămâni, au fost identificați și depistați miercuri.

"La data de 24 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Patrimoniului au identificat o persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 19 ani, despre faptul că în cursul aceleiași zile, în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, i-ar fi fost sustras, din buzunar, telefonul mobil.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de o femeie în vârstă de 51 de ani, din municipiul Ploiești.

În baza probatoriului administrat, față de aceasta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentată unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", a informat IJP Prahova.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de poliție Ploiești au identificat de asemenea o persoană bănuită de săvârșirea unei astfel de fapte. "În cursul aceleiași zile, în jurul orei 17.30, polițiștii au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 17 ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o bancă din municipiul Ploiești, i-ar fi fost sustras telefonul mobil. În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Râfov. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt", a mai precizat sursa citată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.