fbpx

Doi recidiviști din București, care ar fi furat 24.000 de lei din geanta unei femei, au fost lăsați liberi de un procuror din Sinaia

Image
Image

Deznodământ cel puțin ciudat într-un dosar privind un furt petrecut pe 17 august, la Sinaia. Polițiștii din stațiune au fost sesizați, la momentul respectiv, despre faptul că unei femei din municipiul București i-a fost sustrasă dintr-o geantă suma, de către persoane necunoscute, suma de 24.000 lei.

"În baza sesizării, au fost demarate cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. În urma activităților specifice desfășurate în vederea depistării autorilor, au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind doi bucureșteni, unul de 61 de ani, cel de-al doilea de 44 de ani, ambii cu antecedente penale. În cauză a fost recuperată suma de 6.000 de lei, care a fost predată persoanei vătămate", a anunțat, luni, IJP Prahova, menționând că ancheta continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Deșii indivizii sunt recidiviști, prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia nu a găsit oportun ca, după noua faptă care arfi comisă de aceștia, să dispună împotriva lor vreo măsură preventivă, nici măcar control judiciar. "Situația de fapt a fost prezentată domnului prim procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sinaia care a opinat faptul că nu se impune luarea vreunei măsuri preventive", a anunțat IJP Prahova.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.