Dosar penal de ultraj, după ce un poliţist din Păuleşti şi-a găsit anvelopele tăiate. Reacţia oficială a Poliţiei Prahova

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova reacţionează după apariţia unor informaţii în spaţiul public cu privire la ameninţările primite de un agent din comuna Păuleşti, anunţând că a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, după ce poliţistul şi-a găsit anvelopele tăiate. Se pare că a fost identificat un suspect şi ar fi vorba de o persoană pe care agentul o cunoaşte.

"În noaptea de 01/02 octombrie a.c., am fost sesizați de către polițistul din Păulești, despre faptul că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană cunoscută i-ar fi înțepat anvelopele autovehiculului personal. În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, ocazie cu care s-a constatat faptul că două anvelope ale autovehiculului parcat în fața imobilului de domiciliu al acestuia prezentau urme de înțepare cauzate de un obiect înțepător-tăietor. În cauză, s-au constituit echipe de căutare a persoanei reclamate de către partea vătămată, precum și a autovehiculului acestuia, atât pe raza localității Păulești și în zona adiacentă, precum și pe raza municipiului Ploiești, urmând a se stabili întreaga activitate infracțională a acestuia", a transmis IPJ Prahova.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, cercetările fiind coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, a mai anunţat Poliţia Prahova miercuri.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Un poliţist din Păuleşti a primit ameninţări şi şi-a găsit cauciucurile de la maşină tăiate

Incidentul fusese relatat, miercuri dimineaţă, pe reţeaua de socializare Facebook, de către poliţistul braşovean Marian Godină.

Image
Image
Image
Image