Dosar penal în urma accidentului din Bariera București. Mașina șoferului vinovat era furată și avea numere false

Avansează ancheta în cazul accidentului soldat, din fericire, doar cu pagube materiale, care a avut loc luni seară, în Bariera București. Un autoturism cu numere străine a lovit trei mașini parcate în dreptul Timken, șoferul aflat la volanul acestuia părăsind în fugă locul evenimentului.

Citiți și:  GALERIE FOTO - Accident în Bariera Bucureşti. Un şofer a lovit trei maşini parcate, apoi a fugit de la locul evenimentului

În urma cercetărilor derulate până acum s-a constatat că, "în noaptea de 2/3 mai a.c., a fost furat de pe raza Mun. Ploiești un auto înmatriculat în Olanda. Ulterior, în seara zilei de 03 mai, acest auto a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în zona Bariera București, lovind trei auto parcate. Șoferul a abandonat mașina la locul faptei și a fugit. La momentul producerii evenimentului rutier, mașina avea montate plăcuțe cu numere de Bulgaria", au precizat reprezentanții IJP.

Potrivit Poliției, în cauză se efectuează cercetări pentru furt calificat, conducerea unui autoturism cu numere false și distrugere.

 

Image
Image
Image