fbpx

Dosar penal pentru șoferița din cauza căreia a avut loc accidentul de sâmbătă după-amiază, de la Bucov

Image
Image

Conducătoarea auto care a provocat accidentul produs ieri după-amiază, pe DN 1B, la Buco, și soldat cu rănirea unui băiat de 17 ani, a fost depistată și pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal, a anunțat IJP Prahova sâmbătă seară.

Se pare că aceasta circula dinspre Ploiești către Plopu. La Bucov, pe DN 1B, s-a încadrat pe banda de preselecție și a efectuat virajul la stânga, dar nu a acordat prioritate de trecere unui motociclu. Vehiculul era condus de un băiat de 17 ani care deține permis de conducere pentru acesta. Pentru a evita coliziunea cu turismul, tânărul a frânat, a derapat și a intrat în coliziune cu un autoturism care a circulat dinspre Plopu către DN1B și care se afla oprit la intersecția cu drumul național pentru a vira stânga, spre Buzău.

Citiți și: Accident pe DN 1B, la Bucov. Un motociclist de 17 ani s-a izbit de un autoturism oprit la "Stop"

În urma impactului dintre cele două vehicule, minorul a suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportat la spital. Acesta nu a rămas internat.

Conducătoarea auto din cauza căreia s-a produs incidentul a plecat de la locul accidentului, aceasta fiind identificată și depistată ulterior de polițiști. IJP Prahova a anunţat că, pe numele acesteia, sub coordonarea procurorului de caz, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentul fără încuviințarea organelor de cercetare.

Niciunul dintre conducătorii auto implicați în eveniment nu se afla sub influența alcoolului.

Foto cu caracter ilustrativ

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.