Dosar penal pentru un bișnițar cu gura mare care își vindea marfa în zona Halelor Centrale

O femeie din Mureș, care vindea îmbrăcăminte în zona Halelor Centrale din Ploiești, s-a ales cu dosar penal după ce a atras atenția unui polițist care patrula în preajma celei mai mari piețe din Ploiești. Prinsă cu mâța-n sac, aceasta a încercat să scape iscând un scandal. Nu s-a ales, însă, decât cu un bonus nedorit: o plimbare la secția de Poliție.

"Un agent de poliție din cadrul Secției nr. 1 Ploiești, în timp ce executa serviciul în zona Halele Centrale, a observat o femeie care oferea spre vânzare articole vestimentare. Polițistul a legitimat persoana în cauză, stabilind că este din județul Mureș, și din cauza faptului că în timpul discuțiilor a devenit recalcitrantă, tulburând ordinea și liniștea publică și proferând cuvinte și expresii jignitoare, a fost condusă la sediul secției", a informat IJP Prahova, menționând că, asupra individei, au fost găsite 11 treninguri, inscripționate cu diferite mărci, pentru care nu deținea certificat de conformitate emis de firma producătoare.

Polițiștii au confiscat bunurile, în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

De asemenea, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 lei, pentru tulburarea ordinii publice.

Foto cu caracter ilustrativ

Image
Image
Image