fbpx

Scandal între vecini potolit de poliție, cu un dosar penal. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Scandal între vecini potolit de poliție, cu un dosar penal. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Image
Image

Polițiștii Secției 2 Ploiești au fost alertați, miercuri seară, cu privire la un scandal izbucnit într-un cartier din municipiu. Un bărbat și mama acestuia ar fi fost agresați de un vecin. Incidentul s-a încheiat cu intervenția medicilor de la Ambulanță și cu un dosar penal pentru agresor.

 

"La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că soțul și soacra sa ar fi fost agresați de către un vecin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat apelanta dar și soțul acesteia în vârstă de 34 de ani care a declarat faptul că în timp ce se afla în fața blocului împreună cu mama sa, la un moment dat, în urma unor discuții în contradictoriu au fost loviți de către un vecin.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova care le-a acordat îngrijiri medicale de specialitate persoanelor vătămate, acestea refuzând deplasarea la spital", informează IJP Prahova.

Agresorul, un bărbat în vârstă de 49 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoarea de 200 de lei, conform Legii nr. 61/1991, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.