Dosar penal pentru un ploieștean de 62 de ani care a continuat o construcţie după ce organele de control au dispus oprirea lucrării

Un ploieștean va ajunge în fața procurorilor și poate chiar în instanță pentru că a ignorat ordinul de oprire a executării construcţiei pe care o începuse. Dosarul penal a fost întocmit pe numele bărbatului acum un an și jumătate, iar de atunci a rămas în faza de cercetare. "În luna decembrie 2017, au constatat faptul că un ploieștean, în vârstă de 62 de ani, a continuat executarea lucrărilor de construcție la un imobil din municipiu, deși organele de control abilitate au dispus oprirea executării construcției. În cauză, pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de continuare a executării lucrărilor de construcție după dispunerea opririi acestora de către organele de control competente", au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările în această săptămână și au înaintat dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de emitere a rechizitoriului şi sesizarea instanţei de judecată.

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: radiocluj.ro)

 

Image
Image
Image
Image
Image