Două incendii ar fi fost provocate, sâmbătă, la Jugureni. Poliția face cercetări

Două echipaje ale ISU Prahova au acționat sâmbătă seară, la Jugureni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit, în jurul orei 19.47, la o anexă gospodărească nelocuită. Reprezentanții Inspectoratului au anunțat că, în urma evenimentului, au ars trei anexe gospodărești (bucătărie vară, magazie și șopron) pe o suprafață de aproximativ 35 mp.

Câteva ore mai târziu, la 23.10, pompierii au fost solicitați să intervină, în aceeași localitate, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o altă casă nelocuită. De această dată, flăcările au afectat de aproximativ 50 mp.

Reprezentanții ISU Prahova au anunțat că au identificat, drept cauză probabilă a celor două evenimente, “crearea intenționată sau din culpă a condițiilor de a genera incendiile”.

IJP Prahova a confirmat, pentru Telegrama, că în cele două  cauze a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări.

Acum aproximativ doi ani, mai multe incendii au izbucnit, la Jugureni, la imobile nelocuite, existând indicii clare că acestea ar fi fost provocate. Încă de atunci a fost demarată o anchetă, pentru identificarea făptașului sau a făptașilor. La vremea respectivă, autoritățile deciseseră chiar să indentifice acțiunile de patrulare în localitate.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image