Două persoane au fost reţinute şi apoi plasate sub control judiciar, fiind suspectate că au intrat că săbiile în curţile unor ploieşteni

Poliţia Prahova a anunţat că două persoane au fost reţinute, în urma celor 11 percheziţii derulate marţi în Ploieşti, Bărcăneşti şi Mogoşoaia. Suspecţii sunt cercetaţi pentru ameninţare şi violare de domiciliu, poliţiştii spunând că aceştia ar fi intrat, alături de mai multe persoane, cu săbiile în curţile unor oameni din cartierul ploieştean Mimiu. Cei doi suspecţi au fost reţinuţi marţi pentru 24 de ore şi ulterior prezentaţi parchetului, însă în cele din urmă vor fi cercetaţi în libertate, fiind plasaţi sub control judiciar.

"Ieri, faţă de doua persoane a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduse în Arestul IPJ Prahova. În cursul zilei de astăzi, cele două persoane au fost prezentate unităţii de parchet, în vederea luării unei măsuri preventive, acestea fiind plasate sub control judiciar pentru 60 de zile", au transmis reprezentanţii Poliţiei Prahova.

MAI MULTE DETALII AICI:

VIDEO | Percheziţii în Prahova şi Ilfov, la suspecţi bănuiţi că au intrat cu săbiile în curţile unor ploieşteni

La descinderile de marţi, poliţiştii au găsit numeroase arme albe, inclusiv săbii, topoare şi cuţite de vânătoare, dar şi mai multe pistoale cu aer comprimat.

Image
Image
Image