fbpx

Eleva unui colegiu din Ploiești este dată dispărută. Ultimul semn de viață l-a dat pe drumul de la școală spre casă // UPDATE

Image
Image

O fată din Gherghiţa a dispărut fără urmă, marți după-amiază. Poliția a fost alertată de familie la câteva ore după ce adolescenta a dat ultimul semna de viață.

Potrivit IJP Prahova, alarma a fost dată aseară, în jurul orei 22.30, la Secție de Poliție Rurală Pucheni. Ioana Gabriela Chirilă, în vârstă de 17 ani, ar fi plecat de acasă ieri dimineață, în jurul orei 10.30, la școală, la Ploiești. Fata învață la Colegiul "Spiru Haret" din municipiu, potrivit listelor afișate pe internet, privind admiterea din 2017.

Poliția informează că ultima conversație purtată de aceasta cu familia ar fi fost în jurul orelor 17.30, când minora a afirmat că se afla în stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casa.

La momentul dispariției purta o geaca de piele de culoare neagra,  un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă și adidași negri.

Fata are 1,70 metri înălțime, aproximativ  55 de kilograme, constituție atletică, păr șaten, lung, drept, ochi căprui.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de poliție.

UPDATE - Fata a fost găsită pe raza municipiului Ploiești, a anunțat, miercuri, în jurul orei 13.00, IJP Prahova. Aceasta nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Sursa foto: IJP Prahova

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.