Elevi exmatriculați de la Școala de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, după ce asupra lor au fost găsite substanțe cu efecte psiho-active

Doi tineri care se pregăteau să devină polițiști și-au compromis viitorul. Elevi ai Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina, aceștia au fost prinși cu substanțe interzise.

Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești a fost sesizată chiar de conducerea unității de învățământ, alarmată de comportamentul celor doi, cu privire la care primise reclamații. Verificările derulate  în cursul zilei de marți au confirmat suspiciunile.

"La data de 01.10.2019, lucrătorii B.C.C.O. Ploiești, împreună cu cadrele Școlii de Agenți de Poliție «Vasile Lascăr» Câmpina, au procedat la efectuarea de activități specifice, ocazie cu care au fost depistate și ridicate de la doi elevi mai multe pliculețe din material plastic transparent, cu urme de substanțe, o bancnotă rulată și două tubulețe cu urme de substanță, o țigaretă confecționată artizanal, ce conține materie vegetală cu aspect de canabis, precum și o altă cantitate de materie vegetală, cu aspect de canabis (sub 0,2 grame). În cauză, a fost sesizată Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale", a anunțat IJP Prahova.

Sursa citată a anunțat că față de tinerii implicați au fost luate măsurile procedurale pe linie disciplinară. Ei și-au pierdut deja calitatea de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.

 

Image
Image
Image
Image