fbpx

Femeie violată de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit

Femeie violată de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit

Image
Image

O femeie de 24 de ani a fost violată, după ce a fost ameninţată cu un cuţit de către un bărbat. Agresorul a oprit-o pe femeie pe o stradă din Petroşani şi i-a spus că o va ucide, dacă nu îl va însoţi. Bărbatul a fost arestat preventiv.

”La data de 21 ianuarie 2023, ora 19:40, o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroşani, a fost abordată de către un bărbat, care sub ameninţarea unui cuţit şi sub ameninţarea cu moartea, a condus-o forţat pe strada Ştefan Octavian Iosif din municipiul Petroşani, unde, într-o zonă întunecată, a întreţinut cu aceasta relaţii  sexuale”, a precizat IPJ Hunedoara, într-un comunicat de presă, citat de adevarulzilei.net.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Municipiului Petroşani l-au depistat şi identificat pe autorul faptei, acesta fiind un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroşani. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică, acesta a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea de arestare preventivă.

Instanţa a admis propunerea formulată de către  Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani şi a admis arestarea inculpatului pe o perioadă  de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 Sursă adevarulzilei.net.

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.