fbpx

FOTO și VIDEO 🎦 Radare în cascadă pe drumurile naționale din Prahova. Recordul zilei a fost stabilit de o șoferiță din Păulești

FOTO și VIDEO 🎦 Radare în cascadă pe drumurile naționale din Prahova. Recordul zilei a fost stabilit de o șoferiță din Păulești

Image
Image

Polițiștii rutieri din cadrul IJP Prahova au derulat, joi, o acțiune cu efective mărite și radare amplasate în cascadă, pe drumurile naționale, aplicând, în numai două ore, peste 100 de sancțiuni. Valoarea amenzilor a fost de peste 33.000 de lei.

 

Acțiunea derulată astăzi de polițiștii rutieri, care au acționat cu radare pe drumurile naționale din Prahova, a urmărit combaterea vitezei excesive, una dintre principalele cauze generatoare de accidente de circulație cu urmări grave la nivelul județului Prahova.

Oamenii legii au organizat, astăzi, controale cu radare în cascadă, pe drumurile naționale din județ. Potrivit IJP Prahova, polițiștii au aplicat 103 sancțiuni la OUG nr. 195/2002 R, dintre care 66 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare totală de 33.300 lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost reținute două permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, cu peste 50, respectiv peste 70  de km/h, precum și două certificate de înmatriculare, mai menționează sursa citată.

173 km/h, pe DN1, în zona Băicoi

În cadrul acțiunii de joi, o femeie în vârstă de 55 de ani, din comuna Păulești, a fost depistată conducând un autoturism pe Drumul Național 1, în afara orașului Băicoi, pe un sector de drum limitat la 100 km/h, cu o viteză de 173 km/h.

Aceasta a fost sancționată cu amendă contravențională, totodată fiind dispusă și măsura reținerii permisului de conducere pentru 120 de zile.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.