FOTO | Accident teribil pe DN 1, la Floreşti. Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs joi seară, pe Drumul Naţional 1, în dreptul intersecţiei cu drumul de acces spre Floreşti. În urma accidentului, sensul de mers Ploieşti-Sinaia a rămas complet blocat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 20.00, fiind implicate două autoturisme. Potrivit martorilor, şoferul unui BMW ar fi încercat să schimbe direcţia de mers fără să se asigure, maşina sa intrând în coliziune cu Citroen care circula pe sensul de urcare al DN 1.

În cele două vehicule se aflau cinci persoane, respectiv patru adulţi şi un copil, a anunţat ISU Prahova. La faţa locului au ajuns echipaje de la ISU, Serviciul de Ambulanţă şi Poliţia Rutieră. VGictimele au fost evaluate de medici, iar un pasager din maşina care a provocat accidentul şi alte două persoane din celălalt autoturism au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri suplimentare.

În urma impactului, cele două vehicule au rămas pe şosea, sensul de urcare fiind blocat complet, a anunţat Poliţia Prahova, care a precizat că traficul se desfăşoară dirijat, pe celălalt fir, folosindu-se şi banda de preselecţie spre Floreşti.

{gallery}accident floresti 8 8 19{/gallery}

Image
Image
Image
Image
Image