FOTO - Ei sunt tânăra și copilul din Prahova dispăruți de duminică dimineață!

Continuă căutările în cazul dispariției femeii de 27 de ani, din comuna prahoveană Cocorăștii Mislii, și a fiului acesteia, de doi ani. Nimeni nu mai știe nimic despre cei doi de ieri dimineață, când mămica a plecat cu băiețelul ei spre biserică.

Dispariția a fost semnalată aseară polițiștilor din Băicoi.

IJP Prahova a lansat și un apel către populație, în speranța că va ajunge la cineva care i-a văzut, între timp, și care poate oferi detalii despre cei doi.

Femeia se numește Ana Maria Arsene. Aceasta are 1,65 metri înălțime, aproximativ 50 kg, constituție atletică, ochii albaștri, părul blond, fără tatuaje. În vorbire, se bâlbâie.

Citiți și: O tânără din Prahova și copilul ei de 2 ani au dispărut fără urmă. Cei doi plecaseră spre biserică

La momentul plecării, tânăra era îmbrăcată cu o bluză de trening bleumarin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, purta adidași de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roșu de dimensiuni mici. Femeia își transporta băiețelul într-un cărucior de culoare albastră, fiul acesteia fiind îmbrăcat la acel moment cu o geacă de culoare bleumarin, pantaloni lungi de culoare bleumarin. Copilul purta sandale verzi din material plastic.

Persoanele care pot oferi date care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să informeze cea mai apropiată subunitate de poliție sau să apeleze 112.

Sursa foto: IJP Prahova

 

Image
Image
Image