fbpx

FOTO | Exercițiu de amploare derulat de ISU, în Prahova, la Florești

Image
Image

Echipajele de intervenție din cadrul ISU Prahova au fost mobilizate joi, la fabrica de anvelope de la Florești, pentru un exercițiu tactic în cadrul căruia a fost simulată o intervenție în cazul unui incendiu cu victime izbucnit la obiectivul respectiv.

"Pregătirea permanentă a personalului operativ, pentru îndeplinirea în condiții cât mai bune a misiunilor în sprijinul cetățenilor, este unul dintre obiectivele noastre principale. Scopul acestor exerciții este acela de pregătire a efectivelor proprii privind modul de intervenție, organizare și cooperare eficientă și operativă în cazul producerii unei situații de urgență reală", au anunțat reprezentanților.

"Siguranţa şi securitatea angajaţilor reprezintă o prioritate pentru noi, de aceea considerăm că aceste simulări de incendiu sunt esenţiale. Am colaborat îndeaproape cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi cu SMURD pentru a crea un exerciţiu complex. Obiectivul exercițiului a fost să ne asigurăm că angajaţii fabricii Michelin din Floreşti cunosc şi pun în practică regulile de evacuare în caz de incendiu. Totodată, am urmărit să ne asigurăm că accesul angajaţilor spre căile şi ieşirile de evacuare este unul facil şi totodată accesul maşinilor de intervenţie se poate face cu uşurinţă", a transmis Felix Oanţă, director general al fabricii Michelin din Floreşti.

{gallery}exercitiu isu floresti{/gallery}

Sursa foto: ISU Prahova

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.