fbpx

FOTO | Imagini de la incendiul de vegetaţie de la marginea Ploieştiului

Image
Image

Pompierii prahoveni intervin joi, la prânz, pentru lichidarea a două incendii de vegetaţie uscată izbucnite la marginea municipiului Ploieşti. Unul dintre ele se manifestă în apropiere de Centura de Vest şi Drumul Naţional 72, Ploieşti - Târgovişte, nu departe de Parcul Industrial Ploieşti, iar al doilea a izbucnit în satul Buda din comuna Ariceştii Rahtivani.

Un cititor Telegrama care lucrează în Parcul Industrial Ploieşti ne-a trimis mai multe fotografii de la incendiul de lângă DN 72, izbucnit pe un teren din vecinătatea depozitului Dacher. Incendiul se manifestă violent, cu degajări mari de fum, vizibile de la câţiva kilometri distanţă. ISU Prahova a anunţat în jurul orei 11.40 că intervine pentru stingerea lui, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Citiți și: Incendii de vegetație în vestul Ploieștiului. Focul a izbucnit și în apropierea unui mare centru comercial

La câteva minute distanţă, pompierii prahoveni au fost chemaţi să intervină şi la Buda. Şi aici a ajuns tot un echipaj, însă la scurt timp pompierii au cerut suplimentarea efectivelor, a transmis joi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

{gallery}incendiu vegetatie langa PIP 29 8 19{/gallery}

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.