FOTO | Microbuz cu 20 de pasageri implicat într-un accident în Ariceştii Rahtivani. Patru victime au ajuns la spital

Mai multe persoane au fost rănite după ce un microbuz de călători în care se aflau a intrat în coliziune cu remorca unui camion. Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 15.50, în comuna prahoveană Ariceştii Rahtivani.

Coliziunea s-a petrecut pe DJ 144, la ieşirea din Ariceşti spre satul Nedelea. Potrivit primelor informaţii, se pare că şoferul microbuzului nu a păstrat distanţa faţă de vehiculul din faţă, intrând în coliziunea cu remorca TIR-ului.

În microbuz se aflau 20 de persoane, potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, care a anunţat că trei femei şi un bărbat au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale.

Serviciul de Ambulanţă Prahova a trimis la faţa locului trei echipaje. De asemenea, ISU Prahova intervine cu un echipaj de stingere, unul de prim ajutor și o autospecială pentru transportul de victime multiple.

În urma impactului, o bandă din cele două ale DJ 144 este blocată, iar în prezent traficul rutier este dirijat de poliţişti şi se desfăşoară pe un singur fir, a mai anunţat IPJ Prahova.

{gallery}accident microbuz aricesti 4 7 19{/gallery}

(Foto: ISU Prahova)

Image
Image
Image