fbpx

FOTO. Un laborator de cultivare și prelucrare de droguri de mare risc descoperit în București

FOTO. Un laborator de cultivare și prelucrare de droguri de mare risc descoperit în București

Image
Image

Un laborator de cultivare și prelucrare al drogurilor de mare risc descoperit în București și scos din funcțiune de polițiștii și procurorii de la combaterea crimei organizate, anunță DIICOT.

Polițiștii și procurorii au descoperit și ridicat aproximativ 5.000 de grame de fragmente vegetale uscate de ciuperci, conținând substanțe cu efect halucinogen, multiple bucăți de timbre și zahăr cubic, imprimate cu LSD, aproximativ 5 grame de DMT, 591 de capsule cu ciuperci mărunțite, aproximativ 80 de kilograme de pământ însămânțat cu ciuperci în diverse stadii de creștere, 10 comprimate, 2 cântare, precum și kit-uri și aparatură specifică pentru cultivarea, creșterea și deshidratarea ciupercilor cu efect halucinogen.

Un bărbat de 44 de ani, care a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Covasna, pentru audieri, a fost reținut pentru 24 de ore.

Vineri 17 martie a.c., bărbatul cercetat a fost prezentat instanței, pentru luarea măsurilor legale: față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.