fbpx

Grupare de hoți "vizitată" de mascați, miercuri dimineață. Indivizii intrau, noaptea, în apartamente situate la parterul blocurilor din Ploiești

Image
Image

Polițiștii ploieșteni au efectuat, miercuri dimineață, cinci percheziții în comuna I. L. Caragiale din județul Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat. Acestea ar fi dat mai multe spargeri pe raza municipiului, alegând apartamente situate la parterul blocurilor.

"În perioada aprilie-septembrie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns prin escaladare, pe timpul nopții, în mai multe apartamente situate la parterul unor blocuri de pe raza municipiului Ploiești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și obiecte de valoare (bani, bijuterii și aparatură electronică). De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: bijuterii, aparatură electronică, înscrisuri). Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 30.000 lei", a anunțat IJP Prahova.

Două persoane au fost conduse la sediul Poliției, pentru audieri, în urma perchezițiilor la care au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Matei Basarab" Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.