fbpx

La shopping pe banii altuia. Două puștoaice din Ploiești au golit rapid contul unui bărbat care își pierduse cardul

La shopping pe banii altuia. Două puștoaice din Ploiești au golit rapid contul unui bărbat care își pierduse cardul

Image
Image

Două adolescente din Ploiești vor da socoteală în fața polițiștilor pentru cumpărăturile făcute acum aproape două săptămâni, la mai multe magazine din Ploiești. Fetele au plătit, nimic de zis, numai că nu din banii lor, ci din contul unui bărbat pe care nici măcar nu-l cunoșteau.

 

Cele două minore, în vârstă de 15 ani, au fost depistate în cursul zilei de ieri.

„La data de 11 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Ploiești a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în urmă cu două zile, persoane necunoscute ar fi efectuat 14 plăti la mai multe unități comerciale de pe raza municipiului, cu ajutorul cardului său bancar pe care l-a pierdut.

Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 1.400 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate ca fiind două minore în vârstă de 15 ani, din Ploiești, care ar fi găsit cardul bancar pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, din municipiu”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de însușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.