Lucian Lepădatu, tânărul polițist ploieștean care a devenit erou pe litoral

Un polițist din Ploiești, în vârstă de numai 22 de ani, a devenit erou pe litoral, sâmbătă, după ce a intervenit, fără să stea pe gânduri, pentru a salva un tânăr care era aproape să se înece.

Incidentul, care se putea transforma într-o tragedie, s-a petrecut în jurul orei 6.30, pe plaja stațiunii Costinești. Agentul de poliție Lucian Lepădatu, din cadrul Biroului Rutier Ploiești al IJP Prahova, a observat cum tânărul, care îndepărtase de geamandură, se zbătea să rămână la suprafață și striga după ajutor.

Chiar el i-a devenit salvator în momentul în care a sărit în mare, luând cu el și un colac, și a reușit să-l aducă la mal cu bine pe cel care se aventurase în larg.

Evenimentul s-a încheiat fără să mai fi fost nevoie de intervenția unui echipaj de urgență, totul datorită polițistului ploieștean aflat în concediu pe litoral și care s-a dovedit a fi omul potrivit la locul potrivit. Asta din fericire pentru cel a cărui viață a fost salvată.

Din păcate, însă, în fiecare sezon estival, mulți alți turiști bravează și nu toți au norocul ca prin preajmă să fie cineva care să-i salveze sau care să apuce să intervină la timp.

Sursa foto: IJP Prahova

 

 

Image
Image
Image