Image

UPDATE. Mașină strivită între două TIR-uri, pe Autostrada A1, la Ciorogârla. Numărul victimelor stabilit cu greu

Mașină strivită între două TIR-uri
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Salvatorii ISU au confirmat trei decese până în acest moment. Datele nu sunt finale, întrucât mașina a fost distrusă complet și este, în continuare, extrem de dificilă identificarea numărului de victime.

UPDATE
Un microbuz de transport persoane, un autoturism și două autotrenuri au fost implicate în accident.  Cel puțin două persoane au fost rănite și cel puțin 5 au murit. Este posibil ca numărul morților să fie mai mare. Fiarele contorsionate fac imposibilă, momentan, gestionarea acestora.
Pompierii au reuşit să ajungă la vehiculul deformat, prins între TIR-uri, constatând că este vorba, cel mai probabil, despre un microbuz cu 8+1 locuri. ”E atât de deformat, încât nu poate fi identificat vizual. În acest moment, se fac manevre de descarcerare. S-au îndepărtat elementele de caroserie ale vehiculului. În continuare trebuie îndepărtat de capul tractor al tirului. Sunt mai mulţi oameni, nu putem vedea câţi, fără semne de viaţă”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov. (realitatea.net)

"La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 8:14, polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe autostrada A1 km 17, în zona localității Ciorogârla, pe sensul de mers Pitești- București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 tiruri și 2 autoturisme, soldat cu rănirea mai multor persoane.", au transmis polițiștii, înainte ca salvatorii să ajungă la persoanele strivite.

Potrivit antena3.ro, două persoane au fost scose din al doilea autoturism împlicat în accident și dintr-un TIR, de echipajele de descarcerare. O victimă a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD, iar a doua a primit îngrijiri medicale la fața locului și urmează să ajungă la o unitate medicală cu o ambulanță. Unul dintre șoferii de TIR nu are probleme medicale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1, echipaje medicale SMURD si pompierii militari, pentru efectuarea activităților din competență.

Traficul este blocat, fiind deviată circulația pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal, a precizat Infotrafic, conform sursei citate.

 

 

Foto antena3.ro / realittaea.net

Image
Image