Autobuz cu pasageri implicat într-un accident, la Florești. Cinci persoane au fost rănite

Un microbuz cu 11 persoane și un autoturism cu doi ocupanți au fost implicate, în jurul orei 13.20, într-un accident petrecut în comuna Florești, sat Călinești.

La fața locului intervin un echipaj de descarcerare, două de prim ajutor, o autospecială de victime multiple și un echipaj de pompieri, din partea ISU Prahova, dar și echipaje de la Ambulanță.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență au anunțat că, din informațiile de până acum, trei persoane ar fi fost rănite în urma impactului. Este vorba despre două victime cu leziuni ușoare, din rândul persoanelor aflate în microbuz, și una rănită grav, din autoturism.

UPDATE - IJP Prahova anunță că, în zonă, traficul este dirijat. Accidentul s-a produs în intersecția dintre DJ 720 și DJ 101P.

Potrivit Poliției, o persoană a fost preluată și transportată la spital, iar alți doi răniți sunt asistați medical, cel  puțin deocamdată, la fața locului.

Niciunul dintre șoferii implicați nu avea alcoolemie.

UPDATE - Din primele date, accidentul s-ar fi produs din vina șoferului autoturismului, care nu i-ar fi acordat prioritate microbuzului.

UPDATE - Cel de-al doilea vehicul implicat este, de fapt, un autobuz cu 29 de locuri, a menționat Poliția.

UPDATE - Potrivit ISU Prahova, cinci persoane, adulți, au fost transportate la spitale. Victimele sunt cei doi ocupanți ai autoturismului și alte trei persoane care se aflau în microbuz, în momentul impactului.

UPDATE - Șoferul autoturismului este un ploieștean de 43 de ani, din Ploiești. Autobuzul era condus de un bărbat de 43 de ani, din Băicoi.

Sursa foto: IJP Prahova

 

Image
Image
Image