fbpx

Mii de persoane care îşi făceau veacul prin gări, luate la întrebări de poliţişti

Image
Image

Aproape 4.000 de persoane găsite în cele peste 300 de staţii CFR din ţară verificate, ieri, de poliţişti, în timpul unei rayii naţionale, au fost legitimate şi verificate de oamenii legii. Printre acestea s-au numărat, potrivit IGPR, şi 13 indivizi bănuiţi de comiterea unor infracțiuni, trei persoane care erau date în urmărire, o persoană cu interdicții, un migrant cu ședere ilegală, 46 de cerșetori, 11 minori lipsiți de supraveghere și șase bolnavi psihic.

În Prahova, potrivit bilanțului prezentat de IJP, au fost legitimate 111 persoane, au fost controlate 10 bagaje și verificate 45 de autovehicule. În cadrul acțiunii, "polițiștii au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea Legii Taximetriei, Hotărârii de Guvern privind transporturile feroviare, Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, Ordonanței de Guvern privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, precum și pentru alte abateri la regimul rutier. Valoarea sancțiunilor aplicate se ridică la peste 6.200 de lei".

La nivel național, oamenii legii au aplicat 2.607 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 644.619 lei și au confiscat bunuri în valoare de 2.029 de lei, în cadrul acțiunii desfășurate pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în stațiile de cale ferată și în apropierea acestora.

Sursa foto: IJP Prahova

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.