Motociclist lovit, în Ploiești, de o mașină condusă de un puști de 15 ani. Autoturismul a acroșat și mai multe mașini parcate

Un motociclist a fost rănit ușor, duminică seară, la Ploiești, în urma unui eveniment petrecut în jurul orei 21.00, la intersecţia dintre Șos. Vestului și str. Mărășești. Acesta a fost lovit de un autoturism al cărui șofer și-a continuat deplasarea, fără să țină cont că a provocat un accident. Numai că nu a ajuns departe deoarece, câteva sute de metri mai încolo, la intersecția cu str. Domnișori, a acroşat trei autoturisme parcate.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind depistat ulterior de polițiști. Nu mică le-a fost mirarea acestora când au constatat că autorul isprăvilor este un puști de 15 ani.

Din fericire, aventura adolescentului nu s-a lăsat și cu victime. Motociclistul acroșat nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

IJP Prahova a anunțat că în cauză a fost întocmit dosar penal și cercetările continuă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul.

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image
Image
Image