UPDATE - Accident în Prahova. A fost chemat elicopterul Smurd

ISU Prahova a anunțat că un motociclist a fost grav rănit, luni după-amiază, în localitatea prahoveană Șirna, după impactul cu un autoturism.

Accidentul s-a produs în satul Varnița.

Victima a fost găsită inconștientă.

La fața locului a fost trimis un echipaj Smurd - Terapie Intensivă. De asemenea, a fost chemat un elicopter Smurd, pentru preluarea rănitului.

Elicopterul poate ateriza pe terenul școlii din localitate. Acesta va prelua victima pe care o va transporta, cel mai probabil, la un spital din Capitală.

UPDATE - Potrivit ISU Prahova, victima ar fi un biciclist. El a fost găsit conștient de echipajele de urgență, informațiile inițiale despre starea rănitului fiind furnizate de persoana care a sunat la 112.

UPDATE - IJP Prahova informează că accidentul a avut loc pe DJ 101A. Victima, un biciclist de 50 de ani, nu ar fi acordat prioritate, fiind lovit de un autoturism. Bărbatul este rănit grav, mai anunță sursa citată.

Elicopterul SMURD a aterizat la Șirna. 

UPDATE - Victima este un bărbat de 65 de ani, a anunțat ISU prahova. Acesta a suferit traumatism cranio-facial, traumatism abdominal și traumatism șold stâng. 

Persoana rănită este transportată la un spital din București.

Sursa foto: arhiva ISU Prahova

 

Image
Image
Image